Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 27, 2008

Hi...

Bina Insan Guru dah.. Kursus JPA 3 pun dah.. Ape lagi lps ni? Oh ye, Upacara Perlantikan untuk Pandu Puteri Kadet Rabu ni. Aku tak hafal undang2 lagi ni. Persetiaan ok la.. Assignment pun masih berlambak. Selagi ade kuliah, selagi itu la keja tetap ade. Tak lama lagi ade majlis konvo plak kat maktab. Kelas aku insyaallah akan berniaga lagi utk 2 hari. 14hb nnti aku ade exam utk Pandu Puteri plak. Folio pun dah nak kena antar lps exam tu. Huhu. Mati aku! Sblm cuti bln dpn kena antar folio PJK jugak. Itupun mati gak la sbb tak mula pun lagi. Folio bola keranjang pun kena submit gak. Tu blom lagi assignment individu, rancangan untuk sesi latihan. Adoi... Tension aku!



Tapi kurang skit la tension sbb buat mase skrg ni ade tempat nak mengadu. Org yg belayar tu still duk kat pelabuhan tunggu kapal abis repair. Lega skit hati aku. Sbb dpt bersms anytime  n borak2 gak kdg2 tu. Cam best je die, asik turun kapal g shopping. Aku kat sini asik bergelumang dgn assignment. Shopping pun tak sempat lagi. Huhu. Malam td bergayut lama gak la. Kesian die ek, ntah bape byk abis utk call aku yg jauh ni. Hehe. Yang tak laratnye tu asik kena sakat je la.. Dr mula smpai abis. Geram btul la... N sejak ade atas darat ni, byk gak aku dpt mesej2 cinta die tulis kat sini. Hehe.



Hurmm.. Minggu ni dpt balik umah kejap. Mlm td dkt kul 9 br smpai. Ni jap lg kul 5 lbh nak balik dah.. Tp takpela, dpt gak lps rindu kat Amau, katil n bantal2 aku kat umah ni. Hahahaha.. Okla, nnti sambung lain kali yer.. Bubbye...!



Wednesday, April 09, 2008

update skit

Dah nak masuk 2 minggu aku tak update blog ni. Aku tau mesti ade org rindu sgt2 nak baca blog ni especially nak tau perkembangan aku. Hehe. Perasannye aku.. OKla, balik je maktab, aku kembali ke hidup aku yg sgt busy dan tak terurus. Keje tak penah berkurang malah makin bertambah. Kadang2 tension gak sbb sume nak kena submit. Tak tido malam tu dah bese sgt.



Minggu lepas 2 n 3 April 2008, Jabatan Sains IPRM organize Festival Pengembangan Sains so semua student course sains terlibat dlm menjayakan bende ni. Mmg jaya sgt2 la. Byk sgt pengisian spjg 2 hari tu. Pameran oleh organisasi luar, demonstrasi eksperimen sains yg menarik n macam2 lagi la. Yg best tu jabatan2 lain sume puji program kitorg ni.Sepanjang 2 hari tu IPRM penuh dgn bdk2 sekolah rendah n menengah sekitar Seremban. Diorg datang sini macam nak pegi rombongan. Bdk kelas aku amik kesempatan ni untuk buka gerai. Mmg mendapat sambutan la sbb takde saingan. Hehe. Tapi penat sgt2 la sbb terpaksa masak tak henti2 dari pagi sampai la program abis kul 4.30 ptg selama 2 hari tu. Takpela penat pun sbb seronok sgt2. Program2 camni merapatkan lagi ahli2 kelas kitorg. Untung gerai rasenye nak g jln2 untuk kelas kot.. Hehe.



Weekend baru2 ni tak balik umah pun. Busy sgt2 nak siapkan assignmnet so terpaksa berkorban. Minggu ni pun takleh balik. Sabtu ade Kursus Kejurulatihan Bola Keranjang. Pastu nak kena prepare utk g Bina Insan Guru (BIG) kat PD minggu dpn. Aku plak AJK Makanan, byk keje la wei.. Pastu 26 hb plak ade kursus utk Pandu Puteri Kadet, takleh balik lagi. Aku ni Ketua Patrol, byk plak tugas nak uruskan patrol, dgn laporan lagi, buku log lagi. Adoi..



Dah la ek.. Terpaksa stop dulu ni sbb bdk laki kelas aku ade kat sebelah ni duk usha2 aku mengarut ape. Sebok je die. Hehe. Nanti aku sambung lg ye..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...