Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 21, 2006

hujan oh hujan..

Masuk hari ni, dah 4 hari hujan turun tak henti2 kat umah aku ni. Kat tempat lain dah banjir dah, alhamdulillah Negeri Sembilan ni tak banjir just kat certain2 tempat je la tp bukan kat sini. Baca paper pg td, JB banjir. Aku dpt bayangkan hujan kat sana sbb dulu time study kat UTM dulu pun kalau hujan turun, mmg lebat pastu sejuk sgt2. UTM kat atas bukit so takde hal. Kolej aku dulu pun Kolej 13, kolej kat atas bukit dan aku plak duduk kat tingkat paling atas, aras 5. Yang tak best duduk kat tempat paling tinggi ni, bila guruh dgn petir, kitorg rasa dekat sgt dan bergegar. Huhu.. Yg best sbb dpt pemandangan cantik, nampak pemandangan dalam UTM sehinggalah ke JB. Sbb tu best bila tahun baru, boleh nampak byk bunga api dr dlm bilik je. Takyah nak kuar jauh2. Kenangan2..



Wednesday, December 20, 2006

hujan oh hujan...

Masuk hari ni, dah 4 hari hujan turun tak henti2 kat umah aku ni. Kat tempat lain dah banjir dah, alhamdulillah Negeri Sembilan ni tak banjir just kat certain2 tempat je la tp bukan kat sini. Baca paper pg td, JB banjir. Aku dpt bayangkan hujan kat sana sbb dulu time study kat UTM dulu pun kalau hujan turun, mmg lebat pastu sejuk sgt2. UTM kat atas bukit so takde hal. Kolej aku dulu pun Kolej 13, kolej kat atas bukit dan aku plak duduk kat tingkat paling atas, aras 5. Yang tak best duduk kat tempat paling tinggi ni, bila guruh dgn petir, kitorg rasa dekat sgt dan bergegar. Huhu.. Yg best sbb dpt pemandangan cantik, nampak pemandangan dalam UTM sehinggalah ke JB. Sbb tu best bila tahun baru, boleh nampak byk bunga api dr dlm bilik je. Takyah nak kuar jauh2. Kenangan2..



Saturday, December 09, 2006

i had such a great time in Penang n Perak. gi jln2 ke Penang n Perak

Best sangat dpt pegi jln2 ke Penang and Perak dengan family selama 4 hari 3 malam. Banyak benda yg nak diceritakan and byk gambar yg nak dikongsi tp skrg ni tak sempat. Lain kali aku sambung cerita. Ok?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...