Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 02, 2009

khabar dari UK

Aku sekarang berada kat Leeds. Semalam menempuhi flight selama 14 jam dr LCCT ke Stansted, London. Sampai Stansted, lepak tido2 dulu kat airport sbb sampai sini dlm pukul 12 tgh malam, nak kena tunggu plak bas ke Victoria Station pukul 7 pagi. Tak lena pun tido, seat sume penuh, aku menyelit kat seat sebelah lelaki mat salleh sorg ni. Die baring amik 3 seat, aku plak baring 2 seat kat kepala die. Kat sini siang panjang, pukul 4 pagi dah siang. Malam plak pukul 9 lebih. Suhu waktu malam 14 darjah Celsius. Sejuk jugak la jalan2 kat luar airport malam tadi. Ni dah tengah hari, matahari memang memancar terik tapi suhu still sejuk gak. Dari Victoria Station, kitorg naik bas pukul 10.30 pagi ke Leeds. Perjalanan selama 4 jam. Sampai kat Leeds, tinggal umah adik aku Saza yang tak jauh pun  dr City of Leeds. Program arini rehat2 je. Esok baru start jalan2 sekitar sini. Okla, nanti sambung lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...