Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 30, 2007

We can't prevent what we can't predict!



bla bla bla

Ntah nape skrg ni aku malas nak update blog ni. Tak serajin dulu. Kalau dulu2 pantang abis hari je sure aku dok update mcm2. Sampai la ade yg bengang sbb dpt notification email byk sgt. Ye ar, dulu2 aku update blog sehari sampai berpuluh kali. Haha. Tp bukan salah aku kalau kwn2 dpt email notification tu, diorg yg salah sbb tak off notification tu. Ataupun diorg tak reti nak off cmne. Hehe. Jahat lak aku ni..



Sbnrnye malas nak tulis sgt sbb ramai yg baca. Segan ler kalau kena tegur... Tu yg slow skit tu. Hehe. Tulis tu tulis gak la skit2 tp tak detail. Tp kalau bende best sure kena letak la. Oklah, dah makin mengarut lak aku ni. Nak stop ni sbb nak tgk Kyle XY. Bubbye..!



Tuesday, March 13, 2007

Taiping again?

Yup! Ke sana untuk amik result Baby kat MRSM Taiping. Sampai2 je sana petang Ahad tu, kitorg 3 beradik merayap kat bandar. Jalan kaki je.. Mak tinggal kat bilik hotel. Panas giler Taiping time tu. Bkn Taiping je, satu Perak kot.. Cikgu Nizam jgn marah ek.. Hehe.



Malam plak kuar mkn dgn mak n Baby tp Kenet malas ikut sbb nak tgk tv, konsert Jom Heboh. Bila kitorg balik mkn je, gaduh2 rebut tv kat hotel tu. Mane taknyer, sorg nak tgk org nyanyi2, lg 3 org nak tgk badminton. Final tu... Dah la melibatkan pasangan paling hangat skrg ni, Koo Kien Kiet-Tan Boon Heong. Last2 Kenet mengalah. Dpt jugak tgk badminton.. Hehe. Excited nak mampos tgk match tu. Malaysia mmg best ar, aku mmg sokong bdk 2 org tu. Sorg muka berlagak, rasa cam nak tampar je.. Tp sorg lg cool. Mmg gabungan yg mantap!Tak sabar lg nak tgk diorg menang.



By the way, 2 gambar kat profile tu yg terbaru. Gambar dgn orkid2 kat Festival Orkid Taiping. Yelah, asik pusing2 Taman Tasik Taiping utk gi MRSM tiba2 ternampak plak gerai2 orkid. Excited la mak aku beli anak2 orkid. Aku suh mak beli orkid yg dah besar gedabak tp mak prefer anak pokok sbb lebih bermakna kalau jaga dr kecik. Hehe. Ape2 je la mak.. Org nak terus2 lawa je, tak larat nak tunggu.. Haha. Mak ckp aku ni malas siram orkid2 die kat umah ni ler.. Sbb tu lambat berbunga!



Saturday, March 10, 2007

SPM result

Ade ke sape2 yg amik SPM tahun lps ataupun adik masing2 yg tgh tunggu result SPM? Isnin ni result dah nak kuar. Adik aku, Baby tgh berdebar-debar nak amik result SPM die. So Ahad ni kitorg sekeluarga akan ke Taiping (sbb adik aku skolah kat sana ler.. MPSM Taiping) and stay satu mlm kat situ. Jauhnye la skolah.. Hehe. Sampai lg ke taiping, padahal baru bulan 12 thn lps pegi jln2 kat sana.



Anyway, all the best for those who are expecting their SPM result this Monday. Good luck!



Sunday, March 04, 2007

erm..

Parut chicken pox aku dah makin kurang. Nak tau aku guna ape? Erm.. Scar Serum yg berharga hampir RM 50 utk hanya 15 mL. Fuhh... Harap2 btul2 mujarab. Kalau tak mmg 'buek mengabis boreh jo..' Haha...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...