Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 30, 2010

honeymoon

Terpikir gak sejak akhir-akhir. Ni gara-gara si Fizah la ni. Dia yg bertanya kat aku pasal ni waktu aku tengah cuti sekolah aritu. Huhu. Jangan marah, Fizah. The truth is, aku tak terpikir nak pegi ke mana... Any idea?


Ke mana yer????


 Blurrrr....

Monday, June 21, 2010

anger in YOU.. yes, YOU!

Anger is a result of fear,

A result of heartache and tears.

Anger causes pain,

Which in the end will remain.



Hidden in the past,

It all came out last.

For waiting to long,

Would cause the suffering to go on.



And in the end,

Hopefully all the anger will be gone,

And forgiving would be granted.

 
 
 
 
p/s: being angry won't solve anything you know!

Saturday, June 19, 2010

putih suci bersih

Alza Advance Version. Tempahan yg dibuat ketika cuti bulan Mac yg lalu baru sahaja diterima. Itupun setelah aku sms si Fazly (wakil Perodua) tu setiap hari tanya pasal ni. Akhirnya dapat jugak aku merasa sebelum balik ke Sarawak. Rata jugaklah aku dah drive. Baru 4 hari dapat, dah lebih 500 km aku redah. KL n Shah Alam pun dah masuk. Hahaha.. Nombor plat NCJ 7909. Nombor tu sebagai tanda penghargaan kepada seseorang yg sangat penting.

Thursday, June 17, 2010

laptop rosak

Salam semua..

Maaf sebab dah lama tak update. Menyepi seribu bahasa. Laptop rosak. Taklah kronik sampai hilang semua data, tapi agak dikatakan kronik la juga sebab aku tak dapat nak lihat apa-apa pada skrin. Kesimpulannya, SKRIN ROSAK! Nak ganti yang baru, akan makan duit dalam RM 800, so aku decide utk beli yang baru. Cuti kat rumah aku minta belas kasihan adik-adik utk guna laptop diorg utk online. Kesian jugakla aku time takde laptop. Bosan nak kena pinjam brg org. Aku ni bkn jenis yg suka pinjam2 ni. Akhirnya aku beli je la...


Bukan laptop, tetapi NETBOOK. Lebih kecil, ringan, mudah dibawa ke mana-mana, bateri tahan lebih 5-6 jam dan yg paling best, harga lebih murah daripada laptop. Laptop aku yg lama ada lagi kat rumah, sape nak beli sila contact aku yer.. Tapi hard disk dah takde, adik aku dah amik utk ganti dengan hard disk PS3 dia yg dah rosak. Semua data-data dalam tu dapat diselamatkan, aku pindahkan semuanya ke dalam external aku yg sebesar 500 gig. Taktau la nak buat ape dengan external sebesar tu... Letak movie banyak2 pun tak luak lagi space. Jom tengok netbook aku yg baru. Lenovo S10-3.


Ini je yg termampu... Bajet ciput je, bawah RM1500. Huhuhu..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...